آدرس: تهران، سعادت آباد، بلوار فرحزادی، برج افق؛ طبقه دوم، واحد 5. 

تلفن های تماس:  ۰۲۱۲۲۳۴۲۸۹۶ | ۰۹۳۷۱۰۳۷۸۶۹ (واتساپ)

روزهای کاری: شنبه تا پنج شنبه  ساعت 10:00 تا 19:00

کامپوزیت دندان

امروزه دنیای زیبایی به قدری گسترده است که نمی توان مانند گذشته چارچوب خاصی برای آن تعریف کرد، زیرا سلیقه ها و تعریف زیبایی برای هر کسی کاملاً متفاوت است، اما همچنان یک نکته برجسته وجود دارد و آن هم آراستگی است. آراستگی یک چهره، نیاز به لبخندی زیبا دارد. گاهی اوقات فردی چهره ای زیبا با اندام های خوش فرم دارد اما سعی می کند لبخند خود را پنهان کند. عوامل مختلفی مانند سیگار کشیدن، ژنتیک، آب ناسالم، تصادفات و … باعث آسیب دندان ها می شود. همین دلایل می تواند منجر به لبخندی زشت و در نتیجه کاهش اعتماد به نفس شود. مطمئنا همه به دنبال دندان هایی سفید و متناسب هستند. برای داشتن چنین لبخندی راه های مختلفی وجود دارد که یکی از بهترین و برجسته ترین تکنیک ها، کامپوزیت دندان است. می توان گفت در این تکنیک پیوند شیمیایی با دندان برقرار می شود. به این دلیل است که در مقایسه با سایر درمان های زیبایی دندان بسیار سریعتر و ارزان تر انجام می شود. دکتر جهری دکتر دندانپزشک در تهران می باشد.

کامپوزیت دندان در تهران

کامپوزیت دندان یک روش زیبایی‌شناسی است که در آن یک ماده کامپوزیتی برای ترمیم ترک‌ها، شکستگی‌ها و پر کردن فاصله‌ها بین دندان‌ها استفاده می‌شود. این ماده به شکلی طبیعی به دندان می‌چسبد و ترکیب رنگ آن با دندان‌های طبیعی بسیار شبیه به یکدیگر است. به قطع می توان گفت که بهترین متخصص کامپوزیت دندان فقط یک نفر نیست.

در واقع هیچ دکتری نمی‌تواند به عنوان بهترین دکتر کامپوزیت شناخته شود. هر دکتری با توجه به تجربه، تخصص و مهارت‌های خود می‌تواند در این زمینه به عنوان یک متخصص موفق عمل کند. برای پیدا کردن بهترین متخصص کامپوزیت باید به عواملی مانند تجربه کاری، تخصص، بازخورد بیماران و مدارک و گواهینامه‌های آن شخص توجه کرد. همچنین، این مهم است که با دکتر کامپوزیت انتخاب شده مشورت کنید و از پیشینه کاری و روش‌های او در این زمینه آگاهی پیدا کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید. دکتر دلارا جهری با توجه به تجربه و تخصص خود و همچنین شمار مشتریان راضی، بهترین متخصص کامپوزیت دندان در شمال تهران، محله سعادت آباد است. هزینه کامپوزیت دندان با توجه به کیفیت مواد استفاده شده در کامپوزیت دندان بسیار مناسب است. علاوه بر این، کلیه خدمات این دکتر از جمله کامپوزیت دندان با نقد و اقساط قابل پرداخت می باشد. 

مشاوره و رزرو وقت کامپوزیت دندان

برای رزرو وقت کامپوزیت و همچنین مشاوره در خصوص کامپوزیت دندان با دکتر دندانپزشک دلارا جهری، از طریق لینک های زیر اقدام کنید. کلیه خدمات بصورت نقد و اقساط انجام خواهد شد. 

کامپوزیت دندان چیست؟

با مقاله جامع دکتر خوب کامپوزیت دندان همراه باشید. قبل از خواندن ادامه مطلب بدانید که برای آگاهی دقیق از هزینه یا قیمت کامپوزیت دندان خود با مطب تماس بگیرید و مشاوره ای رایگان داشته باشید. کامپوزیت به طیف وسیعی از درمان های زیبایی و ترمیمی دندان اشاره دارد. چیزی که ما به عنوان کامپوزیت دندان می شناسیم، در واقع رزین کامپوزیت نامیده می شود که به روش های مختلفی در دندانپزشکی استفاده می شود. می توان گفت کامپوزیت تکنیکی است که در آن از مواد همرنگ دندان استفاده می شود که از پلیمر ساخته شده اند. با استفاده از تکنیک کامپوزیت دندان می توان یک سری مشکلات دندانی را حل کرد، از جمله:

  1. برخی ناهنجاری ها
  2. بلند کردن و بزرگ کردن دندان های کوچک
  3. اصلاح جزئی دندان ها
  4. اصلاح سطح و لبه دندان ها
  5. جایگزینی پرکردگی های قدیمی دندان یا پرکردن دندان های تازه پوسیده.
  6. اصلاح فضاهای بین دندانی
  7. ترمیم دندان شکسته
  8. اصلاح بد شکلی دندان ها
  9. سفید کردن دندان

کامپوزیت دندان یک روش کم تهاجمی، جدید، سریع و کارآمد برای زیباسازی دندان است. اما این روش برای هر فردی بهترین روش نیست. قبل از انتخاب و اجرای این تکنیک ابتدا باید دانست که آیا کاندیدای مناسبی برای انجام این روش هستید یا خیر. ، هزینه ها، تعداد جلسات درمانی، نتایج و … اطلاعاتی هستنند که در جلسه ای به نام مشاوره با دندانپزشک انجام خواهد شد. در این جلسه دندانپزشک با معاینات لازم علاوه بر پاسخگویی به سوالات فرد، مطمئن می شود که فرد از نظر سلامت لثه مشکلی جز مشکلات دندانی نداشته باشد. در ابتدا فرد مورد معاینه کامل قرار می گیرد. همچنین در این جلسه خواسته های فرد مورد بررسی قرار می گیرد و انتظارات وی از کامپوزیت دندان مشخص می شود.

اطلاعات بیشتر: قیمت پروتز دندان

مقایسه کامپوزیت و لمینت دندان برای افراد مختلف

در زیر تفاوت‌های اصلی بین لمینت دندان و کامپوزیت دندان برای انواع مختلف بیماران را در قالب یک جدول برای شما آورده‌ایم:

نوع بیمار لمینت دندان کامپوزیت دندان
بیماران با فضای زیاد بین دندانی و یا با مشکل شکستگی‌های دندان مناسب مناسب
بیماران با دندان‌های زیادی که نیاز به ترمیم‌های متعدد دندان دارند مناسب مناسب
افرادی که به دنبال راهکار سریع‌تر برای بهبود ظاهر دندان‌های خود هستند مناسب نامناسب
بیماران با دندان‌های زیبا ولی با رنگ دندان‌های طبیعی نامناسب نامناسب مناسب
بیماران با دندان‌های متورم و یا بیماری‌های لثه نامناسب مناسب
بیمارانی که به دنبال راهکار ارزان‌تر برای بهبود ظاهر دندان‌های خود هستند نامناسب مناسب

لازم به ذکر است که این موارد تنها به صورت کلی هستند و برای هر شخص و مورد خاص ممکن است متفاوت باشند. برای تعیین نوع ترمیم دندان مناسب، باید با دندانپزشک خود مشورت کرده و به نظرات و توصیه‌های او توجه کنید.

سفید شدن دندان با کامپوزیت

بله، دکتر کامپوزیت دندان می‌تواند به شما در سفیدتر کردن دندان‌هایتان کمک کند. یکی از روش‌های سفیدتر کردن دندان‌ها با استفاده از مواد کامپوزیتی دندان است. در این روش، متخصص کامپوزیت دندان مواد کامپوزیتی را روی دندان‌های شما قرار داده و با استفاده از فناوری‌های پلیمریزاسیون، این مواد را به شکل دلخواه شما شکل می‌دهد. این روش، علاوه بر سفیدتر کردن دندان‌ها، بهبود ظاهر دندان‌ها و افزایش زیبایی آن‌ها را نیز به همراه دارد.

همچنین، متخصص کامپوزیت دندان می‌تواند با استفاده از روش‌های دیگری مانند بلیچینگ دندان، پوشش دندان و ترمیم ترک‌ها و شکستگی‌های دندان‌ها به سفیدتر شدن دندان‌های شما کمک کند. در هر صورت، برای انتخاب بهترین روش سفیدتر کردن دندان‌ها باید با دکتر کامپوزیت دندان خوب در تهران مشورت کرده و به توصیه‌های او توجه کنید. دکتر جهری متخصص کامپوزیت دندان در سعادت آباد است که با سالها تجربه و تخصص بالا در این زمینه یکی از بهترین متخصصان کامپوزیت در شمال تهران است. 

نمونه درمان های کامپوزیت دندان اجرا شده توسط دکتر جهری

انواع کامپوزیت دندان

کامپوزیت ونیر: فردی که دندان های مرتب و سالمی دارد می‌تواند برای سفید کردن دندان های خود از این نوع کامپوزیت استفاده کند و هزینه کمتری را بپردازد، زیرا برای انجام کامپوزیت ونیر نیاز به تراشیدن دندان ها نمی باشد.

نانو کامپوزیت: کامپوزیت نانو حاوی ذرات ریز می باشد که این ذرات به یک دیگر متصل می شود و با متصل شدن آنها به یک دیگر ناخوشه تشکیل می شود. جمع شدن این ذرات باعث می‌شود که استحکام و مقاومت دندان ها بیشتر شود.

کامپوزیت ماکروفیل : کامپوزیت ماکروفیل جزء یکی از اولین کامپوزیت‌های دندان می باشد که وارد بازار شده است. این کامپوزیت استحکام خوبی دارد اما ذرات آن بزرگ می باشد. این کامپوزیت نسبت به کامپوزیت های دیگر زیبایی کمتری دارد، زیرا ذرات آن بسیار بزرگ می باشد و در برخی مواقع ذرات آن را میتوان به راحتی مشاهده کرد.

 کامپوزیت میکروفیل: برخلاف ماکروفیل ها کامپوزیت‌های میکروفیل زیبایی بیشتری دارند، اما این کامپوزیت مقاومت کمتری دارد و امکان دارد سریع تر بشکند. با دکتر جهری دکتر خوب کامپوزیت دندان مشاوره ای در این خصوص داشته باشید. 

اطلاعات مفید پزشکی: متخصص ترمیم دندان در تهران

مقایسه انواع کامپوزیت های دندانی

در زیر تفاوت‌های اصلی کامپوزیت دندان نانوفیل، کامپوزیت ماکروفیل، کامپوزیت میکروفیل و کامپوزیت هیبریدی را به صورت جدولی برای شما آورده‌ایم:

نوع کامپوزیت دنداناندازه ذراتمزایامعایب
کامپوزیت نانوفیلذرات کوچک‌تر از 100 نانومترزیبایی طبیعی و خوب، مقاومت بالا در برابر خوردگیقیمت بالا، نیاز به ترکیب با مواد دیگر برای افزایش مقاومت
کامپوزیت ماکروفیل          ———–ذرات بزرگ‌تر از 100 میکرومترقیمت ارزان، قابلیت پر کردن فضای بزرگ بین دندان‌هاضعیف در جذب رنگ، ماندگاری کمتر در مقابل خوردگی
کامپوزیت میکروهیبریدذراتی با اندازه بین نانومتری و میکرومتریماندگاری بیشتر در مقابل خوردگی، زیبایی طبیعی، قابلیت پر کردن فضای بین دندان‌هاقیمت بالا، نیاز به مهارت بیشتر در استفاده از آن
کامپوزیت هیبریدیذرات با اندازه مختلطارزان‌تر از کامپوزیت نانوفیل، ماندگاری بیشتر در مقابل خوردگی، زیبایی طبیعیمقاومت کمتر از کامپوزیت نانوفیل، نیاز به ترکیب با مواد دیگر برای افزایش مقاومت

لازم به ذکر است که این مزایا و معایب تنها به صورت کلی هستند و برای هر شخص و مورد خاص ممکن است متفاوت باشند. برای تعیین نوع کامپوزیت دندان مناسب باید با بهترین متخصص کامپوزیت دندان در تهران مشورت کرده و به نظرات و توصیه‌های او توجه کنید.

مزایای کامپوزیت دندان

  • عدم تراشیده شدن دندان ها
  • قابلیت تطبیق با اندازه دندان ها
  • طبیعی نشان دادن دندان ها
  • کوتاه بودن دوره درمان
  • قابلیت ترمیم در صورت پریدگی یا شکستگی
  • اصلاح رنگ، شکل و چرخش دندان ها
  • عدم حساسیت دندان ها به دما
  • قیمت مناسب نسبت به سایر روش های زیبایی دندان
لمینت دندان

کامپوزیت دندان چگونه انجام می شود؟

مرحله اول: پس از رفع مشکلات دندان و لثه، رفع پوسیدگی و رفع التهاب، نوبت به انجام کامپوزیت می رسد. اگر دندانپزشک نیاز به اصلاح داشته باشد، ابتدا بیهوشی تزریق می شود و سپس دیگر نیازی به تزریق بیهوشی نخواهد بود. برای رنگ کامپوزیت نظر شخص پرسیده می شود. اگر فردی بخواهد دندان هایش سفیدتر باشد از کامپوزیت های سفید استفاده می شود.

مرحله دوم: در این مرحله دندان ها باید از هر گونه میکروب تمیز شوند، بنابراین دندان های مورد درمان ابتدا به طور کامل تمیز شده و توسط یک مانع از دندان های دیگر جدا می شوند.

مرحله سوم: در این مرحله کمی ژل اسیدی روی دندان ها زده می شود تا سطح دندان ها زبر شود. این عمل باعث می شود که مواد ترمیمی بهتر روی دندان ها قرار گیرد.

مرحله چهارم: سپس کامپوزیت را که یک ماده خمیری شکل است با قلم مخصوص روی دندان ها قرار می دهند.

مرحله پنجم: پس از انجام این موارد، مواد کامپوزیت به صورت لایه لایه روی سطح دندان قرار می گیرند و توسط نورهای مخصوصی که توسط دستگاه دندانپزشکی ساطع می شود، روی دندان ثابت می شوند، سپس نوبت به فرم دهی دندان ها می رسد. فرم دهی مهمترین مرحله است زیرا نتیجه آن مستقیماً به نتیجه نهایی بستگی دارد. دندانپزشک عمل کامپوزیت دندان را تا رسیدن به سطح و شکل مطلوب ادامه می دهد.

مرحله ششم: در این مرحله کامپوزیت سفت شده و دندان ها در معرض نور لیزر قرار می گیرند.

مرحله آخر: در این مرحله باید پولیش انجام شود. این عمل باعث شفافیت دندان ها می شود. دقت در این مرحله نیز در نتیجه عملیات بسیار موثر خواهد بود. در این مرحله می توانید نظر خود را در مورد نتیجه دندان کامپوزیت بیان کنید. زوایای آن تا حدودی قابل تنظیم است، بنابراین در صورت مشاهده مشکل جزئی در زوایای دندان می توانید از متخصص بخواهید تا آن را برطرف کند.

دندانپزشک پس از انجام کامپوزیت و انجام مراحل، کامپوزیت را ارزیابی می کند تا مطمئن شود که دندان های کامپوزیت شده کارایی دندان های طبیعی را دارند یا خیر. به این ترتیب کاغذ کربن به بیمار داده می شود و از او می خواهند که دندان های خود را مسواک بزند. به آرامی کاغذ را گاز بگیرید و دندانپزشک وضعیت را بررسی می کند. اگر در این مرحله نقصی مشاهده شود، متخصص با تراز کردن دندان ها آن را برطرف می کند و کامپوزیت شما تمام می شود.

اطلاعات پزشکی: دکتر بلیچینگ دندان در شمال تهران

تفاوت کامپوزیت دندان و لمینت

مزایای کامپوزیت دندان نسبت به لمینت های سرامیکی:

زمان انجام: یک جلسه درمان برای انجام کامپوزیت دندان کافی خواهد بود و مواد در مطب و توسط دندانپزشک آماده می شود، اما تکنیک لمینت دندان نیاز به مواد دارد. باید در لابراتوار تهیه شود که حدود سه هفته طول می کشد و سپس دندانپزشک باید لمینت را انجام دهد که زمان بر است بنابراین در زمان درمان، کامپوزیت نسبت به لمینت برتری دارد.

تراشیدن دندان: در روش کامپوزیت، دندان ها نیازی به تراشیدن ندارند مگر اینکه دندان پوسیده باشد، اما در لمینت دندان ها باید حدود نیم میلی متر تراشیده شوند.

امکان تعمیر: در روش لمینت امکان تعمیر و تعویض وجود نخواهد داشت اما در روش کامپوزیت امکان تعمیر و تعویض وجود دارد.

هزینه: هزینه لمینت های سرامیکی بیشتر از کامپوزیت است.

کامپوزیت دندان

در زیر تفاوت‌های اصلی بین لمینت دندان و کامپوزیت دندان را در قالب یک جدول برای شما آورده‌ایم:

ویژگیلمینت دندانکامپوزیت دندان
مادهپوسته‌ی نازکی از پورسلینماده‌ی رزینی و شبیه پلاستیک
ضخامت0.5 تا 0.7 میلی‌مترحدود 0.5 میلی‌متر
استفادهبرای پوشاندن سطح دندان‌ها و بهبود ظاهر آن‌هابرای ترمیم دندان‌های خراب شده و بهبود ظاهر آن‌ها
دواممعمولاً تا 20 سالمعمولاً تا 10 سال
رنگبندیمعمولاً رنگ طبیعی دندان‌ها را دارندقابلیت تنظیم رنگ برای تطبیق با دندان‌های طبیعی
آسیب‌پذیریمعمولاً حساسیت بیشتری نسبت به فشار و حرارت دارندمعمولاً کمترین حساسیت را نسبت به فشار و حرارت دارند
هزینهگران‌تر از کامپوزیت دندان هستندارزان‌تر از لمینت دندان هستند

لازم به ذکر است که این موارد تنها به صورت کلی هستند و برای هر شخص و مورد خاص ممکن است متفاوت باشند. برای تعیین نوع ترمیم دندان مناسب، باید با دکتر خوب کامپوزیت دندان مشورت کرده و به نظرات و توصیه‌های او توجه کنید.

عوارض کامپوزیت دندان

عوارض کامپوزیت های دندانی در بسیاری از موارد به دلیل درمان غیر اصولی و عدم مراقبت های لازم است.

درمان نادرست: این امر می تواند منجر به عوارضی مانند التهاب لثه شود که بسیار شایع است و تنها راه درمان آن برداشتن کامپوزیت های قبلی، انجام درمان های لازم و گذاشتن کامپوزیت جدید است. علاوه بر این عارضه، تغییر رنگ دندان ها و مشکلات پوسیدگی نیز از عوارض درمان غیراصولی محسوب می شود.

عدم رعایت بهداشت: در برخی موارد به دلیل رعایت نکردن بهداشت دندان، پوسیدگی ایجاد می شود، مثلاً اگر از نخ دندان استفاده نکنید و غذا بین دندان ها باقی بماند، به مرور زمان، پوسیدگی ایجاد می شود.

ظاهر غیر طبیعی دندان ها: این امر به دلیل عدم ظرافت در کار دندانپزشک رخ خواهد داد.

مشکل در غذا خوردن: اگر کامپوزیت به درستی نصب و صیقل داده نشود، ممکن است باعث ناراحتی در غذا خوردن شود.

بهترین دکتر کامپوزیت دندان سعادت آباد

متخصص کامپوزیت دندان یک دندانپزشک است که تخصص و تجربه کافی در زمینه کار با مواد کامپوزیتی دندان دارد. دکتر کامپوزیت دندان با استفاده از مواد کامپوزیتی دندان، به ترمیم ترک‌ها، شکستگی‌ها، پر کردن فاصله‌های بین دندان‌ها و بهبود زیبایی دندان‌ها می‌پردازد.

برای تبدیل شدن به دکتر  کامپوزیت دندان، دندانپزشکان باید یک دوره آموزشی کامل در زمینه کامپوزیت دندان طی کنند و تجربه کافی در این زمینه کسب کنند. برخی از متخصصان کامپوزیت دندان همچنین ممکن است گواهینامه‌هایی از طرف سازمان‌های دندانپزشکی یا آموزشی دریافت کرده باشند. در نهایت، انتخاب بهترین دکتر کامپوزیت دندان در تهران باید بر اساس تجربه کاری، تخصص، بازخورد بیماران، و مدارک و گواهینامه‌های آن شخص صورت گیرد. دکتر جهری با نمونه درمان های عالی، بهترین متخصص کامپوزیت دندان در سعادت آباد تهران می باشد. برای مشاوره رایگان با مطب تماس بگیرید.

مراقبت از دندان کامپوزیت شده

هر بار که غذا می خورید دندان های خود را به خوبی مسواک بزنید یا حداقل دو بار در روز مسواک بزنید. حتما یک یا دو بار در روز از نخ دندان استفاده کنید. دفعات میان وعده را کاهش دهید زیرا بعد از هر وعده غذایی محیط دهان اسیدی می شود و باکتری ها با فعالیت خود مینای دندان را ضعیف می کنند. عادات بدی مانند ناخن جویدن، جویدن یخ و … را کنار بگذارید زیرا این کارها باعث شکستن دندان ها و کامپوزیت ها می شود، اگر به دندان قروچه عادت دارید بهتر است از کامپوزیت های دندانی استفاده نکنید. اگر حساسیت دندان یا دندان درد دارید حتما به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی شود تا قبل از اینکه دیر شود کارهای لازم روی دندان انجام شود. هر 6 ماه یا حداقل سالی یکبار برای معاینه دهان به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

بیشتر بدانید: فوق تخصص ایمپلنت دندان در سعادت آباد

کامپوزیت دندان مناسب چه افرادی است؟

کامپوزیت دندان معمولاً برای موارد زیر مناسب است:

1. ترمیم دندان‌های خراب: اگر دندان شما دچار ترک یا شکستگی شده است، کامپوزیت دندان می‌تواند استفاده شود تا دندان را ترمیم کند و شکل و عملکرد طبیعی آن را بازگرداند.

2. ترمیم دندان‌های پوسیده: در صورتی که دندان به علت تسوک و تجویز شده است، کامپوزیت دندان می‌تواند برای ترمیم و بازسازی دندان استفاده شود.

3. تغییر رنگ دندان‌ها: اگر دندان‌های شما دچار تغییر رنگ هستند و شما می‌خواهید رنگ آنها را تغییر دهید، کامپوزیت دندان می‌تواند گزینه‌ای مناسب باشد. با استفاده از کامپوزیت، رنگ دندان‌ها را می‌توان به رنگی تطبیق داد که با دندان‌های طبیعی به خوبی هماهنگ شود. اگر شما دندان‌های خراب، پوسیده یا دندان‌هایی با رنگ نامناسب دارید، بهتر است با دندانپزشک خود مشورت کنید. او می‌تواند شرایط خاص شما را بررسی کند و بر اساس نیازهای شما توصیه‌هایی ارائه دهد.

لینک مفید: هزینه عصب کشی دندان 1402

طول عمر دندان کامپوزیت شده

عمر دندان‌های کامپوزیتی ممکن است متغیر باشد و بستگی به عوامل مختلفی داشته باشد. در حالت کلی، عمر یک ترمیم کامپوزیتی ممکن است تا 5 تا 7 سال یا بیشتر هم باشد. با این حال، باید توجه داشت که عمر دندان‌های کامپوزیتی ممکن است به عوامل زیر وابسته باشد:

1. مکان ترمیم: اگر دندان کامپوزیتی در ناحیه‌ای قرار بگیرد که تحت فشار قرار می‌گیرد (مانند دندان‌های عقب)، ممکن است زودتر خراب شود و نیاز به تعویض داشته باشد.

2. مراقبت و بهداشت دهانی: حفظ بهداشت دهانی منظم و استفاده از فرش دندان و مسواک صحیح در حفظ و نگهداری دندان‌های کامپوزیتی بسیار مهم است. عدم رعایت بهداشت دهانی می‌تواند منجر به تجمع پلاک و تسریع در فرسایش و خرابی دندان‌های کامپوزیتی شود.

3. عادات شخصی: عادت‌های ناشایسته مانند جویدن آب خیس، خوردن غذاهای سخت و ضربه‌های شدید به دندان‌ها می‌تواند عمر دندان‌های کامپوزیتی را کاهش دهد.

4. تعویض مواد ترمیمی: با گذشت زمان و استفاده مداوم، ممکن است نیاز به تعویض دندان‌های کامپوزیتی وجود داشته باشد. برخی مواد کامپوزیتی می‌توانند با گذشت زمان رنگ بدهند یا خراب شوند.

5. وضعیت دندان‌های اطراف: اگر دندان‌های همسایه به دندان کامپوزیتی دچار مشکل شوند (مانند پوسیدگی یا شکستگی)، ممکن است برای ترمیم دوباره نیاز به اقدام شود. بهترین راه برای اطمینان از عمر طولانی دندان‌های کامپوزیتی، مراقبت منظم از بهداشت دهانی، بررسی های دوره ای با دندانپزشک و رعایت توصیه های اوست.

هزینه کامپوزیت دندان

قیمت کامپوزیت ونیر دندان در تهران در سال 1402 به طور میانگین به مبلغ 1.500.000 الی 3.500.000 تومان به ازای هر واحد، قیمت کامپوزیت فک بالا ( هر فک ) مبلغ 10.000.000 الی 30.000.000 تومان و قیمت کامپوزیت تمام دندانها 20.000.000 الی 40.000.000 تومان می باشد و هزینه کامپوزیت وابسته به برند، تعداد واحد و مهارت پزشک متغیر می باشد. برای آگاهی از هزینه کامپوزیت دندان در مطب دکتر جهری، تماس بگیرید. 

آیا کامپوزیت دندان تغییر رنگ میدهد؟

کامپوزیت دندان معمولاً به مرور زمان تغییر رنگ نمی‌دهد. اما باید توجه داشت که کامپوزیت ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلف قرار بگیرد که می‌تواند منجر به تغییر رنگ آن شود. عواملی که ممکن است تغییر رنگ کامپوزیت دندان را تسریع کنند عبارتند از:

1. مصرف غذاها و نوشیدنی‌های رنگ‌دار: مصرف مکرر غذاها و نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای، سیگار و شراب قرمز می‌تواند به تدریج رنگ کامپوزیت را تغییر دهد.

2. سایش و فرسایش: استفاده روزانه از دندان‌ها، خراشیدگی و سایش کامپوزیت را افزایش داده و می‌تواند باعث تغییر رنگ آن شود.

3. ترکیب با دندان‌های طبیعی: در صورتی که ترمیم کامپوزیتی با دندان‌های طبیعی در تماس باشد، رنگ دندان‌های طبیعی نیز می‌تواند بر روی کامپوزیت اثر بگذارد و تغییر رنگ را تسریع کند.

4. مراقبت نامناسب: عدم رعایت بهداشت دهانی منظم، نداشتن رژیم غذایی سالم و عدم استفاده از مسواک و فرش دندان مناسب می‌تواند باعث تراکم لکه‌ها و تغییر رنگ کامپوزیت شود. برای حفظ رنگ اصلی کامپوزیت دندان، مهم است به مراقبت و بهداشت دهانی منظم، رعایت رژیم غذایی سالم، محدود کردن مصرف مواد قهوه‌ای و رنگ‌دار، و مراجعه به دندانپزشک برای بررسی و تعویض ترمیم‌های زمان‌بندی شده توصیه می‌شود. اگر نیاز به جرمگیری دندان داشتید می توانید با مراجعه به مطب دکتر دلارا جهری از بهترین خدمات جرمگیری دندان بهره مند شوید. 

مدت زمان انجام کامپوزیت دندان

مدت زمان انجام کامپوزیت دندان معمولاً به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

1. اندازه و محل ترمیم: اندازه و محل ترمیم کامپوزیتی بر روی دندان تأثیر زیادی بر مدت زمان انجام کار دارد. ترمیم‌های کوچکتر و سطحی معمولاً در مدت زمان کوتاه‌تری انجام می‌شوند نسبت به ترمیم‌های بزرگتر و پیچیده‌تر.

2. تعداد دندان‌های مورد ترمیم: اگر نیاز به ترمیم یک دندان وجود داشته باشد، زمان انجام کامپوزیت معمولاً کوتاهتر است. اما اگر تعداد دندان‌هایی که نیاز به ترمیم دارند بیشتر باشد، زمان بیشتری برای انجام کار لازم است.

3. پیچیدگی ترمیم: در صورتی که ترمیم کامپوزیتی پیچیده باشد و نیاز به تکنیک‌های ویژه، لایه‌بندی یا شکل‌دهی داشته باشد، زمان بیشتری برای انجام آن ممکن است نیاز باشد.

4. همکاری بیمار: همکاری و صبر بیمار در طول فرایند ترمیم کامپوزیتی نیز می‌تواند تأثیری در مدت زمان انجام کار داشته باشد. همکاری خوب و عدم حرکت‌های غیرضروری بیمار می‌تواند فرایند را سریع‌تر و روان‌تر کند.

مدت زمان انجام کامپوزیت دندان معمولاً توسط دندانپزشک تعیین می‌شود و می‌تواند در حدود 30 دقیقه تا 2 ساعت متغیر باشد، با توجه به شرایط فردی هر بیمار و نیازهای ترمیم.

اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
SAHAND

با سلام، طول عمر ونیر کامپوزیت چقدره؟

بابک

آیا کامپوزیت روی دندون ایمپلنت شده قابل انجامه؟

ریحانه

هزینه کامپوزیت دندان در مطب دکتر جهری چقدره؟

دلارام

توی کامپوزیت دندان خیلی تراشیده میشه؟ و ممکنه به دندان های سالم هم اسیب بزنه؟

4.5/5 - (10 امتیاز)